Filmbemutatás - Sose hátrálj meg - különkiadás
2013. szeptember 23. írta: Tibi5000

Filmbemutatás - Sose hátrálj meg - különkiadás

   Ugyan azt mondtam, befejeztem a sportfilmbemutatásokat, most mégiscsak jövök egy új különkiadással. Még számíthattuk ilyen különkiadásokra, mert mostanában kedvet kaptam filmeket nézni, és így kapóra is jött a Sose hátrálj meg című alkotás. 

   A Never Back Down, azaz a Sose hátrálj meg című filmet 2008-ban mutatták be, ami alapjába véve akció, mégis sok sport van benne. Ezért is mutatom most be. Jeff Wadlow agyából pattant ki az ötlet, hogy filmre vigye az alábbi történetet:

   Jake Tyler öccse, Charlie amatőr teniszező, így a család, vagyis Jake, a testvérek anyja, Margot, és az említett Charlie. Az új iskolában azzal tesz népszerűséget, hogy találnak róla egy videofelvételt, melyen Jake, aki előző városában jó sportolónak számított, verekedésbe kezd egy meccsen. Jake itt is megpróbálkozik a különböző küzdőportokkal, alul marad, de nem engedik kiszállni. Ha nem vesz részt a következő menetben, a családja is veszélybe kerül. Végső elkeseredettségében Jean Roquáhtól kér segítséget, aki egy veterán, kiöregedett harcművész. Eljön a pillanat, amikor szembe kell néznie az ellenféllel..

   A filmből készült egy második rész is, amit TALÁN majd máskor bemutatok. A költségvetés 20 millió dollár volt, és az alkotás így anyagi siker lett, több mint a duplája visszajött. 

   Szereplők:

Sean Faris (Jake Tyler)
Djimon Hounsou (Jean Roqua)
Cam Gigandet (Ryan McCarthy)
Amber Heard (Baja Miller)
Evan Peters (Max Cooperman)
Leslie Hope (Margot)
Wyatt Smith (Charlie Tyler)

 

   IMDb értékelés: 6,4 (54 903 felhasználó alapján)

                                                     Sose hátrálj meg (2008) Poster

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr435530058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása