Csúnyán kikapott a Manchester United
2013. szeptember 23. írta: Tibi5000

Csúnyán kikapott a Manchester United

   4-1-re kapott ki a Manchester United ősi riválisa, a City otthonában. A tréner, David Moyes nem leplezte csalódottságát, és a szurkolók is hangot adtak a csúnya vereségnek. Régóta nem láttunk ekkora MU égést...

   Moyes ettől függetlenül reménykedik, hogy össze tudják kapni magukat, és ki tudják küszöbölni a bajnoki mérkőzésen történt hibákat:

   – Jeleztem nekik a lefújás után, hogy csalódott vagyok a teljesítmény miatt. Ha kívülállóként valaha egy csapattól magas szintű produkciót várék, az biztosan a Manchester United lenne. Az alapján, ahogy nevelkedtek, ahogy az elődömmel dolgoztak, és ahogy az ilyen helyzeteket kezelték, biztos vagyok benne, hogy fel fogunk állni. Korábban az Evertonnal is jártam itt párszor, de ennyire súlyos vereségben nem volt részem. A City erősebb volt, jobb volt, a játékosaim pedig tudják, hogy rosszul teljesítettek, hiszen igazi profik. Nem volt különösebb oka annak, hogy ilyen gyengén játsszunk, de ez csak egy meccs volt. Minden edző életében vannak komoly vereségek, így az enyémben is, ebben semmi rendkívüli nincsen – fogalmazott a menedzser. 

   A csapat jelenleg a nyolcadik helyen áll, öt fordulóból "mindössze" 8 pontot gyűjtöttek. Két tűz között ingázik az edző, csak nehogy a szurkolók beteljenek az Everton egykori szakemberével. 

                                         

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr245530461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása