Csodagyereket igazolt a Barcelona
2013. szeptember 17. írta: Tibi5000

Csodagyereket igazolt a Barcelona

   A kisfiú még csak 9 éves, de már a címlapokon van. A Barcelona, Spanyolország egyik leghíresebb csapata egy tornán figyelt fel Zico Jr. Marecaldi játékára, és helyet ajánlottak neki az akadémián. Hatalmas tehetsége van a labdához, ez nem vitás, ráadásul még a szerencse is a kis lurkóhoz pártolt. Hát igen, nem lehet elég korán kezdeni..

   Az egyik malmöi ificsapatban játszott a tornán a fiatal tehetség, akinek névrokona Ziko a 70'-es és 80'-as évek legendás futballistája, akit csak a "fehér Pelének" is hívnak. A Barcelona felfigyelt a csodagyerekre, aki arra a kérdésre is választ adott, milyen számú mezben szeretne futballozni. Erre Ő megfordult, és a mezszámát mutatta: 10-es. Gondolhattuk volna..

   A svéd újságírónak annyit mondott: - Szerdán megyek. Biztos jó móka lesz.

                                              

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr725521147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása