Nem igazol Izraelbe Guzmics
2013. szeptember 16. írta: Tibi5000

Nem igazol Izraelbe Guzmics

   A Beitar Jeruzsálemtől is kapott egy ajánlatot a Honvéd magyar játékosa, Guzmics Richárd. Eddig kérdéses volt, eligazol e a magyar csapattól, de most végre mindenre fény derült. A felek nem egyeztek meg, így Guzmics marad a fenekén. Azaz a Honvéd fenekén. 

   – Én úgy tudom, hogy a Beitar Jeruzsalem küldött ajánlatot a Haladásnak, megegyezés azonban nem született. Ezzel számomra véget ért az átigazolási szezon. Egy kicsit megkönnyebbültem és örülök annak, hogy ismét csak a focira koncentrálhatok. Remélem most már semmilyen külső tényező nem fog ebben megzavarni. Nagyon szeretnénk a Haladással jól szerepelni, és persze ott van a hollandok elleni sorsdöntő világbajnoki selejtező, ahol az egész nemzeti csapatra fontos feladat vár. Remélem, én is tudok segíteni abban, hogy megvalósítsuk álmainkat – mondta el a haladas.hu-nak a védő. (Fotó:ujpestfc.hu)

                                            

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr115519288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása