Keményen kritizálta Várhidi, Egervárit!
2013. szeptember 16. írta: Tibi5000

Keményen kritizálta Várhidi, Egervárit!

   Tőle szokatlan módon kemény kritikát fejtett ki Várhidi Péter, Magyarország ex-szövetségi kapitánya. Egervári Sándorról beszélt a tréner a Zuhanyhíradó című műsorban. Elsősorban a románok elleni vereség volt a téma, és a jelenlegi szövetségi kapitány fura összeállításai.

   – Az elmúlt évek egyik legrosszabb összeállításában játszottunk. Nem tudok sajnos egyetérteni a szakmai döntésekkel, nem tudok mást mondani. Én is ültem a másik oldalon, engem is bíráltak, tudom, milyen érzés, de ezt most el kell mondani. A védekezés csődöt mondott, mind a középpályán, mint a védelem közepén. Rutintalan emberek kaptak szerepet a fontos posztokon, ez pedig egy ilyen sorsdöntő meccsen visszaütött. Az egész meccs alapján reálisan tudtak nyerni a románok. Ha nincsen az a nagy góljuk, akkor rúgtak volna másikat. Fenntartom, hogy a magyar válogatott jobb csapat, és azt is, hogy ez a meccs nyerhető lett volna egy jól összerakott csapattal – fogalmazott, majd arra a felvetésre is felelt, ő mit képzelt el máshogyan.

   – Mindenkinek van tippje, persze, és könnyű utólag okoskodni... Viszont amikor az emberek meghallották az összeállítást, biztosan sokan elhúzták a szájukat. A román meccs előtti mérkőzéseken Korcsmár Zsolt volt az egyik belső védő és hibátlanul lehozta a meccseket. Ehhez képest most a középpályán kapott szerepet, ami azért is érdekes, mert a játékos nem jut szóhoz a klubcsapatában, a középpályán pedig nagyobb munkabírásra van szükség. Emellett túl azon, hogy az első gól megtört minket, ha visszaemlékszünk, minden felpasszolt labdát Marica üresben vett át.

   A kritikák mellett azért volt néhány jó szó is róla. Bognár György, egykori válogatott futballista elsősorban azt dicsérte, milyen jól játszottunk az észtek elleni meccsen:

   – Nagyon jó ötlet volt Németh Krisztián beállítása. Két statikus támadó helyett most egy mozgékony is volt a pályán, aki az összjátékban is jobban részt vesz. Szerkezetileg sokkal jobban nézett ki a csapat. Ugyancsak nagyon jó húzás volt Kádár Tamás bal belső védőben való szerepeltetése, a bekerült Hajnal Tamás pedig nagyon jól mozgatta a csapatot – mondta a csatorna szakértője. (Fotó: dolce-sport.ro)

                                            

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr35517215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása