Bárkit képes megverni otthon a Loki?
2013. szeptember 16. írta: Tibi5000

Bárkit képes megverni otthon a Loki?

   Verpecz István szerint mindenképpen. A DVSC tehetséges játékosa elmondta, sokkal jobbak voltak mint a Videoton, ami a végeredményben is megmutatkozott. Ha valaki nem tudná, a vasárnapi rangadón 2-1-re nyert a Debrecen, ami azért kissé meglepő, hiszen a Videoton nagyon jó formában van. 

   Tehát Verpecz István elemezte a mérkőzést, amit a dvsc.hu-n közzé is tettek:

   - Az első félidőben nem olyan átütőerővel futballoztunk, mint korábban hazai pályán. Pontatlanul játszottunk, sokszor nem értettük meg egymást a passzoknál. A Videoton próbálkozott, voltak távoli lövései, de nagy helyzetet nem tudott kialakítani, csak ívelgette a labdát. A második félidőben kaptunk egy gólt, de utána felpörögtünk, teljesen más arcunkat mutattuk, jobban átéreztük a meccs súlyát, és végül fordítani tudtunk. A Videoton ekkor már semmilyen veszélyt nem jelentett a kapunkra. Jól megoldottuk a védekezést, csak gratulálni tudok mindenkinek. Úgy álltunk a meccshez - főleg a második félidőben -, ahogy rangadóhoz illik. Mindenki megtette a magáét a futómunkát, lelkesedését hozzátéve. Megmutattuk, hogy itthon bárkit képesek vagyunk megverni. (Fotó: dvsc.hu)

                                             

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr95517732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása