Románia-Magyarország
2013. szeptember 06. írta: Tibi5000

Románia-Magyarország

Esélylatolgatás

   Három ember, aki három sportban szorgoskodik, és köze van Romániához. Simek Péter játékos volt, Détári Lajos edző, Kovács István vízilabda szövetségi kapitány. Az NS őket kérdezte a mérkőzésről. 

   Simek Péter, labdarúgó: "A román játékosok gyorsak, agresszívak, és néha azért túllépik a sportszerűség határát. Nem adják könnyen magukat, ennek ellenére van esélyünk a sikerre. A keretünk nagy része erős bajnokságban futballozik, és itthonról is a legjobbak kaptak meghívót. Nem lesz könnyű dolga a csapatnak, hiszen pokoli hangulat várható, de ezzel nem kell foglalkozni. Azért nem, mert jobbak vagyunk! 

                                                        

   

   Détári Lajos, vezetőedző: Oda kell figyelni az elején, akkor nem szabad gólt kapni, mert nagy bajba kerülünk, s irgalmatlanul nehézzé válik a találkozó. Az tény, hogy mindkét csapat gyengélkedik az elmúlt években, hiszen régen jártak már Európa- vagy világbajnokságokon. Az sokat jelent, hogy rengeteg néző lesz a találkozón. Én bízom a magyar fanatikusokban, akik nyilván mindent megtesznek a csapatért. 

                                                        

   Kovács István, vízilabda szövetségi kapitány: Nyilván nagy várakozás kíséri román részről is a mérkőzést. Teljesen normális, hogy nem nekünk szurkolnak a bukaresti stadionban, azt nem tudom, lesz e politikai színezete a szurkolásnak, de remélem, nem, mint ahogyan azt is remélem, a mieink győznek. Velem odakint sohasem érezhették, hogy magyar vagyok, még ha a háttérben úgy is beszéltek rólam. 

                                                       

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr175498369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása