Luis még egy évig marad - Gerrard szerint
2013. szeptember 02. írta: Tibi5000

Luis még egy évig marad - Gerrard szerint

   A  liverpooli csapat kapitánya, Steven Gerrard igazán szívén viseli csapattársa hánykolódását, aki nem tudja eldönteni, megy vagy marad. Ám a középpályás szerint most vége lesz mindennek, mert egy évig marad az angol csapatnál. Hozzátette, reméli nem jár úgy mint Fernando Torres, és ha el is megy, külföldre fog igazolni.

   Nagyon régóta csak Luis Suarez jövőjéről lehetett hallani, ez sem történik másképp. Most csapattársa, Steven Gerrard vetette fel a problémát. Sokáig úgy volt, hogy az Arsenalhoz igazol a játékos, de az uruguayi játékos úgy tűnik, meggondolta magát. 

- Soha nem gondoltam azt, hogy Luis távozni fog, legalábbis azt, hogy egy másik angol klubhoz menne. Nem szeretnék tiszteletlen lenni az Arsenallal szemben, mert egy fantasztikus klub, de nem látom azt, hogy az odaigazolás előre lépés lenne Luis számára. Két-három olyan csapat van a világon, amelyért érdemes lenne távoznia tőlünk. Ha nem kvalifikáljuk magunkat idén a Bajnokok Ligája, akkor emelt fejjel távozhat felőlem a Real Madridba, a Barcelonába, vagy a Bayern Münchenbe is. Úgy gondolom, ha egy másik angol klubba menne, akkor elvágná magát a szurkolók előtt. Láttam mi történt Fernando Torresszel, nem akarom, hogy Luis is elkövesse ugyanazt a hibát - mondta a középpályás a Sunday c. magazinnak.

   A Liverpool vezetése továbbra sem számíthat Luis Suarez játékára, a Chelsea ellen történt incidens miatt. 

                                            

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr145490013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása