Visszaszólt Ancelotti a rivális csapatnak
2013. augusztus 27. írta: Tibi5000

Visszaszólt Ancelotti a rivális csapatnak

   Nemrég írtam arról, hogy a Barcelona jelenlegi edzője, Tata Martíno beszólt a rivális csapatnak, illetve annak menedzserének. Természetesen a Real Madridról van szó. A madridiak edzője, Carlo Ancelotti nem tétlenkedett sokat, és visszaszólt a trénernek. Szerinte az argentin nem tudja még, hogy megy az európai futball, sőt, még saját csapatát sem ismeri rendesen. Tata Martíno nyilatkozata: http://sport-kiraly.blog.hu/2013/08/24/beszolt_a_barca_edzoje

   Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el a cikket, mert csak úgy érti meg a helyzetet. Dióhéjban Martínonak nem tetszett, hogy Gareth Baleért annyi pénzt fizettek, mert az argentin szerint ez hatalmas tiszteletlenség, hisz nagyon sokan szenvednek gazdasági válságban. 

   Carlo Ancelotti tehát visszaszólt Tatának, aki a következőket mondta:

   – Nem nagyon értettem ezeket a szavakat. Szerintem Tata Martino még annyira kevés ideje van Európában, hogy nem érti teljesen az európai futball viszonyait, de még talán a saját klubját sem. A Barcelona is vett néhány játékost elég sok pénzért. Mást nem akarok erről mondani, mindenesetre furcsa szavak voltak, az biztos – fogalmazott az olasz.

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr155480240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása