Visszatérhet a válogatotthoz Del Piero
2013. augusztus 23. írta: Tibi5000

Visszatérhet a válogatotthoz Del Piero

   Utolsó válogatott meccsét 2008-ban játszotta Alessandro Del Piero, Olaszország egyik legjobb játékosa. Cesare Prandelli elmondta, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy a játékos újra magára húzza a válogatott mezét, és részt vegyen a 2014-es Világbajnokságon. 

   Fura döntésnek gondoltuk, hogy Del Piero otthagyja az egész olasz karrierjét, és "kiköltözik" a Seria A-ból, az ausztrál Sydney FC csapatáért. Ezután persze nem is gondolta volna, hogy egyszer még játszani fog válogatottként, de Prandelli, az olaszok szövetségi kapitánya nem tartja lehetetlennek, hogy részt vegyen a VB-n.

   A kapitány a Sky Sportsnak beszélt arról, hogy a 39 éves játékos még bekerülhet, a 2014-es Világbajnokság, olasz keretébe:

   – Márciusban és áprilisban megnézzük majd az olyan tapasztalt játékosok kondícióját, mint Francesco Totti, Antonio Di Natale vagy Alex Del Piero. Jelenleg még nincsenek konkrét terveim, de igyekszem a lehető legerősebb csapatot összeállítani. Olyan minőségi játékosokat szeretnék magammal vinni, akik képesek eldönteni egy mérkőzést. Ilyen játékos Alex is, egy igazi vezér, figyelemmel kísérem a szereplését – fogalmazott.

   Eddig 91 válogatott mérkőzésen vett részt a játékos, valamint 27 góllal ajándékozta meg magát, meg persze a szurkolókat. 

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr205472271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása