Sírtak a gyönyörű gól után
2013. augusztus 23. írta: Tibi5000

Sírtak a gyönyörű gól után

   A családtagok szinte sírtak, amikor a Real Sociedad egyik játékosa, Antoine Griezmann olyan gyönyörű gólt rúgott ollóból, hogy mindenkinek tátva maradt a szája. A gól természetesen a BL kiírása legszebb találata lett, mindenképpen megérdemelten. A spanyol csapat, a francia Lyont fogadta, akit meglepetésként 2-0-ra meg is vertek. A játékos abban a stadionban ünnepelhette gólját/győzelmét, amiben egykor csapatának szurkolt a lelátókon. 

   A játékos még mindig a fellegekben jár, de ilyen gól után meg is érdemli, hogy minden Sociedad drukker Őt ünnepelje. Elmondása szerint pályafutása legszebb gólja volt:

   – Pályafutásom legszebb gólja volt, ez nem vitás. Igazi csodagól Franciaországban, ráadásul Lyonban és a Bajnokok Ligájában. Mintha egy videojátékot láttunk volna, minden tökéletes volt. Úgy hallottam, a szüleim a lelátón elsírták magukat a jelenet láttán, de biztosan másnak is tetszett, és én is eléggé elérzékenyültem – mondta, majd így folytatta:

   – Megmutattuk Európának, hogy milyen jó csapat vagyunk. Nagyon biztosan védekeztünk, elöl pedig kihasználtuk az adódó lehetőségeket. Az eredmény egészen kiváló. A legszebb álmaimban nem gondoltam rá, hogy ilyen jól fogunk teljesíteni, ezt magamra és az egész csapatra értem. Az első tétmeccsen volt Franciaországban, ráadásul éppen abban a stadionban, ahová gyerekkoromban jártam.


  A baszk csapat tehát úgy várja idegenben a Lyont, hogy az első mérkőzésen 2-0-ra nyertek. Mindenesetre, a franciáknak fel kell kötni a gatyát, ha egyáltalán harcolni szeretnének a csapattal..

   Griezmann gólja:

   http://www.dailymotion.com/video/x13e6ol_01_sport

   

 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr265472635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lacika12139 2013.08.25. 11:34:03

Tényleg bámulatos gól.
süti beállítások módosítása