Öngyilkos lett a román legenda
2013. augusztus 22. írta: Tibi5000

Öngyilkos lett a román legenda

   Legendás labdarúgót gyászol egész Románia. A válogatott kapitánya is volt Costica Stefanescu, aki komoly betegségben szenvedett, majd a helyi Honvéd Kórház ötödik emeleti ablakából, kiugrott. 

   Vizsgálják a hatóságok, pontosan mi is történt, de a legvalószínűbb az, már-már biztos, hogy öngyilkos lett, és saját maga ugrott le az ötödik emeletről. A legendás játékost, a Steaua Bukarest és az Universitatea Craiova egykori sztárját, tüdőrákkal kezelték.

   Utoljára 1984-es Európa-Bajnokságon képviselte országát, csapatkapitányként. A válogatott mezt összesen 66-szor húzhatta magára. A beceneve a szurkolók révén "védelmi miniszter" volt. Ezalatt utaltak a posztjára, illetve, hogy a Steaua a hadsereg csapata volt.

   Futballkarrierje után, olyan csapatoknál edzősködött, mint a Najran SC, vagy a Selena Bacau, vagy éppen utolsó klubja, az Al Shamal. 

   62 éves volt.

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605470763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása