Nikolicst hidegen hagyja a válogatottság
2013. augusztus 22. írta: Tibi5000

Nikolicst hidegen hagyja a válogatottság

   A Nemzeti Sport Online sok mindenről faggatta a Videoton labdarúgóját, többek között arról, hogy milyen érzés volt ennyi gólt rúgni a Paksnak, valamint a válogatottságról is szót ejtettek. Azt mondta, idézem: Ebben a témában nem sok mindent tudok mondani, mert aminek éppen nincs aktualitása, arról nem érdemes beszélni. Most a bajnokságra koncentrálok, eddig minden jól sikerült.

   Valóban furcsa, hogy az egyik legjobb NB1-es futballistát nem érdekli, hogy válogatott legyen, és magára húzza a címeres mezt. Valószínűleg úgy gondolja, hogy most a bajnokság a legfontosabb, hisz a Videoton nagyon jól indított az OTP Bank Liga, 2013/14-es szezonjában. 

   – Minden futballista szeretne a válogatottban szerepelni, így természetesen én is, de távol álljon tőlem, hogy az újságon keresztül ajánlgassam magam. A pályán próbálom bizonyítani, hogy jó futballista vagyok. Gólokat akarok szerezni, segíteni a csapatomat. Szurkolok a válogatottnak, remélem, kijut a világbajnokságra, mert erős együttes. - mondta Nikolics.

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q8rTn5r_Crs

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W2oTw-dkLfk

   (Nikolics első, majd második gólja a Paks ellen)

   Az ötödik fordulóban olyan mérkőzéseket várhatunk, mint a Győr-Videoton, vagy a Derbecen-Fradi. 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605470784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása