3 egri játékos gyanúba keveredett - egy beismerte
2013. augusztus 22. írta: Tibi5000

3 egri játékos gyanúba keveredett - egy beismerte

   A bundaügynek sosem lesz vége, újabb fejlemények láttak napvilágot. Három egri játékos, akik az előző szezonban szerepeltek a csapattal, gyanúsítottként hallgattak ki a Központi Nyomozó Főügyészségen, fogadási csalások révén. Sz. Gábor, H. Zoltán, és F. Ádám a három legfrissebb játékos, akiket belekevertek. - nem alaptalanul, hisz egyikük be is ismerte.

   Nagy Andrea, aki a Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatta a rangado.hu oldalt, hogy a gyanúsítottak nem mások, mint az Eger FC korábbi játékosai. 

   A hírek szerint Sz. Gábort egy, H. Zoltán három, F. Ádám pedig öt mérkőzés kapcsán hozták hírbe. F. Ádám be is vallotta a csalást, de a többiek folyamatosan tagadtak, és a gyanúsítás ellen panasszal is élt. 

   Állítólag 14 meccset manipuláltak, de a gyanúsítottak száma még ezt is meghaladta, összesen 16 embert hoztak hírbe, a meccsek csalásával kapcsolatban. 

   

   (Nagy pénz, nagy foci, kis pénz, kis foci..)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr845471769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása