Mikre számíthatunk a továbbiakban?
2013. augusztus 20. írta: Tibi5000

Mikre számíthatunk a továbbiakban?

Mindenki BL lázban ég, természetesen most nálam is ez a fő téma. Az öt mérkőzésből, amit ma rendeztek meg, még csak egy telt le, szóval semmi sincs veszve. Ez pedig elszomorító információ: mind a négy hátralévő mérkőzést ugyanabban az időben rendezik, tehát vagy beszerelünk négy tévét, vagy az internetről figyeljük az eseményeket. 

   A mérkőzések, amikben bővelkedni fogunk:

   Ferreira (portugál) - Zenit Szentpétervár (orosz) - Elég nagy meglepetésként érne, ha sikerülne a portugál csapatnak legyőzni az orosz nagyvadat. Bár, már semmin se csodálkozom. Lásd: Shakthyor Karagandy - Celtic)

   Lyon (francia) - Real Sociedad (spanyol) - Itt pedig az lenne a meglepetés, ha a Sociedad nyerne, pedig remekül játszott az előző idényben. A Lyont ismerjük, tudjuk, hogy elég hirtelen csapat, azaz szerencsénkre lehet izgulni, egy nagyon jó mérkőzésben reménykedünk.

   Plzen (cseh) - Maribor (szlovén) - A Maribornak elég kis esélye van megnyerni ezt a mérkőzést, de tudjuk, bármi megtörténhet. A Plzen jó csapat, tehát ha akar tőle valamit a szlovén együttes, nagyon meg kell erőltetniük magukat. 

   PSV (holland) - Milan (olasz) - Vége egy mérkőzés, ahol senki sem esélyesebb. Véleményem szerint mindkét csapat ugyanolyan esélyekkel indul, de ha dönteni kellene, Én inkább a Milant választanám. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr1005468600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása