Bízzunk a felépülésben!
2013. augusztus 09. írta: Tibi5000

Bízzunk a felépülésben!

   Szamosi Csilla, az egykori női vízilabda válogatott tagja, szintén vízilabdázó barátnőjén, Sipos Editen, becenevén Sipin próbál segíteni. Évekkel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála, de Csilla szerint, Sipi egy erős nő. 

   "Amikor visszatért Szentesre, úszásoktatással foglalkozott. Mindig hozta a gyerekeket a versenyekre. Bármikor szóltunk neki, örömmel jött segíteni, pozitívan állt mindenhez. Jelenleg nagyon rossz az állapota, de a családjával együtt azért bizakodunk" - mondta egykori csapattársa, Szamosi Csilla, akivel BEK-et nyert "Sipi" még '93-ban.

   A pólós már nem tudta felidézni, pontosan mikor diagnosztizálták csapattársa betegségét, csak azt, hogy mikor hallott róla először. 

   "Én tanítok, így találkoztunk újra évekkel ezelőtt. Bejött hozzánk az egyik barátnője lányáért. Akkor mesélt az első műtétjéről. Ő egy erős nő, egy hónappal ezelőtt még senki nem mondta volna meg róla, hogy ilyen beteg, nem látszott rajta semmi, azóta sokat romlott az állapota..."

   Edit most az életéért küzd. Aki van olyan kedves, hogy segít állni a gyógyszerszámlákat, a következő számlaszámra várják a segítséget:

Edit szerény ember. Aki ismeri, tudja, hogy inkább meghal, mint hogy betegségével másokat terheljen. Fogjunk össze, segítsünk neki!

Ha Te is azt érzed, hogy segítened kell, itt megteheted!

Raiffeisen Bank : 12066007 - 00505938 - 00300001
Külföldről : HU 1012 0660 0700 5059 3800 3000 01
SWIFT kód : UBRT HUHB

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr55454283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása