Szalai bemutatkozott új csapatában
2013. augusztus 05. írta: Tibi5000

Szalai bemutatkozott új csapatában

   Először mutatkozott be tétmeccsen a Schalke csapatában, Szalai Ádám. Az ötödosztályú Nöttingen ellen játszottak, amit ráadásul meg is nyertek, 2-0-ra. Ugyan csak 65 percet kapott az edzőtől, azt teljes mértékben kiélte. A kupameccset tehát megnyerték, ezzel tovább is jutottak. 

   A Nöttingennek egyébként nem is egy helyzete volt, kétszer is ráijesztett, jóval esélyesebb ellenfelére. A harmincadik percnél jártunk, nem sokkal az ivószünet után, a Schalke 04 csapata megszerezte első gólját. Huntelaarnak nem volt nehéz dolga, mert remekül jött hozzá a labda, így hét méterről, könnyedén berúgta a labdát. A félidő végül Schalke vezetéssel végződött. A második félidőben is csak az utolsó percekben sikerült bebiztosítani a győzelmet, Ádám csapata számára. A végeredmény: 0:2

   Pep Guardiola csapata, azaz a Bayern München pedig könnyed módon ötöt lőtt, a negyedosztályú Rehdennek. 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr405446790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása