Edzői elemezés
2013. augusztus 05. írta: Tibi5000

Edzői elemezés

   Edzői elemzés a Budapest Honvéd - Lombard Pápa FC, NBI-es mérkőzésről. 

Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője: – Csakugyan úgy kezdtük a találkozót, ahogy elterveztük. Amíg tíz mezőnyjátékos játszott tíz ellen, jól futballoztunk, számos helyzetet kidolgoztunk, ugyanakkor mind ki is hagytuk. Ha nem tévedek, a vendégeknek ebben az időszakban csupán egy távoli kapura lövésük volt. A kiállítás sajnos mindent eldöntött. Emberhátrányban védekezésre kényszerültünk, és csak elvétve voltak támadásaink. A pápaiak azonban olyan labdarúgókat tudtak becserélni, akik ilyen kiélezett, szoros helyzetben mérkőzéseket tudnak eldönteni. Nem a taktikával volt a gond, vereségünk oka mindenekelőtt az, hogy megfogyatkoztunk, valamint fiatal játékosaink vannak, nem pedig olyan rutinosak, sokat tapasztaltak, mint a pápaiaknak.

Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője: – Valóban örömmel nyilatkozik az ember, ha nyer a csapata, különösen akkor, ha idegenben teszi. A mi életünkben minden megszerzett pont rendkívül sokat ér. Hiszen látni kell, hogy új együttes kialakításán dolgozunk, és kellett egy siker, amely azt bizonyítja, hogy igenis meg tudjuk csinálni. [A kiállítás utáni időszakról:] Azt láttam a játékosokon, hogy eluralkodott rajtuk a félelem, és az járt a fejükben, mi lesz, ha így kikapnak. A szünetben higgadtságra intettem őket, elmondtam, vegyék tudomásul, hogy ezt az összecsapást egy nullára meg kell nyerniük. Azt gondolom, hogy mentális győzelmet arattunk. [Az eddig szerzett négy pontról:] Az első két mérkőzésre négy ponttal számoltam, ám fordítva, azt hittem, a Puskás Akadémia ellen nyerünk, és itt, Kispesten kiharcolunk egy döntetlent. Tudom, hogy sokat kell még javulnunk, nem játszottunk jól, ám aláhúztam, első és legfontosabb a győzelem, aztán majd lehet szépen is játszani.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr995446328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása