Sikerült! VB-t nyert a magyar válogatott!
2013. augusztus 04. írta: Tibi5000

Sikerült! VB-t nyert a magyar válogatott!

   Merész András csapata a harmadik lett, a férfi pólósoknak, viszont sikerült bekerülniük a döntőbe. És mit látjátok, mi kerültünk ki győztesként. Most lehetünk igazán büszkék arra, hogy magyarok vagyunk! A döntőben Magyarország, egyébként 8-7-re nyertünk Montenegró ellen. Egyáltalán nem volt könnyű mérkőzés, annyi biztos, de egy góllal, végül sikerült diadalmaskodunk. Voltak egyes periódusok, amikor egy kicsit elvesztettük a fonalat, de lényegében, majdnem mindig mi vezettünk. Hozzá kell tenni, nem sokkal...

   Emellett a Barcelonai Vizes VB legeredményesebb játékosa, Varga Dénes lett. Sőt, ha ez nem lenne elég, a játékok legjobb kapusa is a magyar, Nagy Viktor lett. Hát mire lehetünk büszkék, ha erre nem?

    „Nagyon boldogok vagyunk. remek, hogy ismét átélhetem ezt az érzést, tíz évvel azután, hogy itt nyertünk. Új csapatunk van, hatalmas dolog, hogy ezt véghez vittük" – mondta Madaras Norbert a találkozót követően.

   Szasa Misics már nem ezt mondhatja el magáról, szerencsére: „Nagyon fájdalmas érzés ez most. De ilyen a sport, vannak felvillanyozó csúcspontjai és ijesztő mélypontjai. Ez az amiért érdemes nézni ezt a játékot. Talán a bronzérem jobb lett volna, mert akkor győzelemmel búcsúzol, míg az ezüstérem vereséget jelent" – mondta a montenegrói játékos.

   

   (Fénykép: Nemzeti Sport Online)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr425444368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása