Alonsót szidta a csapata
2013. július 30. írta: Tibi5000

Alonsót szidta a csapata

   Saját közleményükben szidták Fernando Alonsót a Ferrari. Ha úgy nézzük, visszanyalt a fagyi, ugyanis a Magyar nagydíj után Alonsó nem fedte csalódottságát, és hevesen szidta az autót. 

   Ezzel még nem lett semmi. A versenyző egészen odáig elment, hogy egy új autót szeretne 32. szülinapjára. Ezt természetesen csak idegességében mondta, de a Scuderia kissé felhúzta magát ezen a kijelentésen. (Igen, Alonsó most lesz 32 éves).

   „Vigyázzba kell állnunk, nem pedig meggondolatlan kirohanásokat intéznünk, ami bár egy rossz eredmény tükrében érthető, senkinek sem válik hasznára. Ez Fernando Alonso legutóbbi megjegyzéseire vonatkozik, amelyek sem Luca di Montezemolo elnöknek, sem a csapat többi tagjának nem estek jól. Amikor tehát Montezemolo reggel telefonon boldog születésnapot kívánt a spanyolnak, jelképesen megcsavarta a fülét, és emlékeztette rá, hogy »a Ferrari minden nagy bajnokát arra kértük, a csapat érdekeit helyezze sajátjai fölé. Ezekben a pillanatokban nyugodtnak kell maradnunk, elkerülnünk a polémiákat. Szerénységet, valamint elkötelezettséget kell mutatnunk, és ki kell állnunk a csapat mellett a pályán és azon kívül is.«"

   Fernando az ötödik lett a Magyar nagydíjon, miközben egyre távolodik tőle a VB cím, ráadásul Sebastian Vetteltől és Kimi Raikkönentől is nagyban le van maradva. 

   A kérdés: Meddig bírja ezt a Ferrari, és Alonsó? 

montezemolo - alonso.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr765433755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása