F1 csapatok - Marussia F1
2013. július 18. írta: Tibi5000

F1 csapatok - Marussia F1

   Szóval betartottam az ígéretemet, és folytatom a rovatot az F1-es csapatokról, ezúttal az orosz Marussiáról tartok egy kis beszámolót. Lássuk!

   A Marussia F1 Team csapatát 2009 júniusában alapították, 2010 óta résztvevő a királykategóriában. Akkor még a Virgin nevet viselte, de 2012-től elváltak ettől a névtől, és jött a Marussia. 2010 November elején kötöttek szerződést a Toyotától távozó, német Timo Glockkal, aki talán az egyetlen meghatározó alakja volt a csapat történetének. A versenyző három évet húzott le a csapattal, amikor bejelentették, 2013-tól kettő új, amatőr pilóták ülnek be a csapat autójába. 

   A versenyzők között volt/van: Timo Glock, Lucas di Grassi, Jerome d'Ambrosio, Charles Pic, és természetesen a 2013-as szezonban részt vevő két versenyző, Jules Bianchi és Max Chilton. Ha kívánhatnák hármat, komolyan benne lenne az egyik, hogy a Marussia négy év után végre szerezzen egy, azaz 1 pontot. Eddig nem volt rá alkalom...

   Következő: Force India 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr265414157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása