Nagy harc volt az időmérőn
2013. július 06. írta: Tibi5000

Nagy harc volt az időmérőn

   A nap lúzere talán Nico Rosberg, akik enyhén szólva elrontották a taktikát, még a Q3-ba sem jutott be a 85'-ben született német-finn versenyző, a Ferrarinál is történt egy kis szerepcsere, Massának sikerült csapattársát is megelőznie, Lewis Hamilton őrült harcot vívott Sebastian Vettelel, akinek még nem sikerült nyernie egy német nagydíjon se. Egyszóval: Remek egy óránk volt!

   A németek nem ujjongtak a második helynek, amit Sebastian Vettel szerzett meg, hiszen mindenki pole-pozíciót várt a versenyzőtől, ami hazai pálya ide-oda, elmaradt. Lewis Hamiltonnak sikerült az első helyre beférkőznie, aki azt mondta, az időmérő előtt nem sokkal még borzasztóan érezte magát autójában. 

   "A második és a harmadik edzés katasztrofálisan alakult, délelőtt még rosszabb volt a helyzet. Egyáltalán nem éreztem magam kényelmesen az autóban - Azért végül sikerült megtalálni az összhangot Hamiltonnak és Mercedesének, hiszen első lett - "Nagyon hálás vagyok a srácoknak, hogy ilyen keményen dolgoztak" – tette hozzá.

   Mindössze egy tizeddel kapott ki a német, de természetesen semmi sincsen veszve, az is lehet, hogy holnap mindenkit megalázó módon az utolsó helyezett Max Chilton nyeri meg a versenyt, ugyan ez még kissé távol áll tőle. Meglepetésnek mondható Daniel Ricciardo autója, aki a Toro Rossóval a hatodik helyet foglalja el, Maldonado csak a 18. rajtkockáról indulhat, Rosberg pedig 11.-ről.

   Már alig várom a holnapi futamot, kíváncsi vagyok vajon Sebastian Vettel képes lesz e megelőzni Hamiltont, hiszen ha nyer, először ízlelhető meg, milyen is otthon F1-es futamot nyerni.  

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr45393794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása