Cassano, az üldözött + támogatás
2013. július 06. írta: Tibi5000

Cassano, az üldözött + támogatás

   A nyár egyik legnagyobb fogása volt Antoni Cassano a Parmának. A csatár elmondta, azért is távozott korábbi klubjától, az Intertől, mert az edző, Walter Mazzarri szabályosan elüldözte őt. 

   Néhány napja jelentette be az óriási hírt a Parma, hogy az Interből megismert Antonio Cassano a pármai csapatnál folytatja pályafutását. A játékos pedig azt állítja, a milánói edző kergette el szeretett csapatától. 

   – Köszönettel tartozom az elnöknek, Massimo Morattinak, a vezetőknek, Marco Brancának és Piero Ausiliónak, de az edzőnek, Walter Mazzarrinak nem köszönök semmit. Amikor aláírt, biztosított arról, hogy kezdő leszek, majd amikor megérkezett, már csak azt mondta, hogy kezdő voltam, és el is mehetek. Ő volt, aki kitaszított engem a klubtól, el kellett mennem, mert nem fértem bele az elképzeléseibe – mondta el Cassano. Kérdés, higgyünk e neki, hiszen az előző edzővel sem volt felhőtlen a viszonya. 

   – Sokszor összevesztünk. Rengeteg szép emléket és csodálatos embereket, barátokat hagyok Milánóban, sokan szerettek, Massimo Moratti is. Stramaccioniról ellenben nincs mit mondanom. Néha jobb vagyok, néha nem megy annyira, érzésem szerint 30-40 százalékát nyújtottam eddig pályafutásom során annak, amire képes vagyok – nyilatkozta Antonio Cassano.

   +

   A Sport-Király támogatókat, illetve szponzorokat keres a nagy érdeklődés végett. Elérhetőség: Iinfo.fazekasadrian@gmail.com vagy adrianoka@citromail.hu nevű email fiókjaim. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr435393496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása