Nagy Fogás Geráéknál
2013. július 05. írta: Tibi5000

Nagy Fogás Geráéknál

   Nem akármilyen játékost szerzett meg a West Bromwich Albion, nevezetesen a francia Európa-bajnok Nicolas Anelkát. Nekem még halványan rémlik, hogy a franciák 2000-ben megnyerik az Európa-bajnokságot, ahol Anelka is kitette a részét. 

   A Juventusból elhozott játékos 1+1 évre szerződött az angol csapathoz, ami azt jelenti, egy év után szerződést hosszabbíthat. Anelka első felnőtt csapata a PSG volt, aztán következett az Arsenal, a Real Madrid, valamint egy francia kitérő után a Liverpool csapatánál állt meg. Vándorútjának ezzel még koránt sincs vége, ezután következett a Manchester City, a török Fenerbache, és ha még ez sem lenne elég, miután megunta a török csapatot, a Boltom Wanderersnél talált menedéket, ezután ugyan csapatot váltott, országot nem, a Chelsea alkalmazta. Ezután a kínaiaknál talált boldogságot, ezt követte a Juventus, most pedig itt tartunk. Huhh..

   – Örömmel jött vissza a Premier League-be, a referenciája önmagáért beszél, és kiváló fizikai állapotban van – mondta az új szerzeményről Richard Garlick, a WBA igazgatója. A magyar játékos, Gera Zoltán is ehhez a klubhoz tartozik, és eddig nagyon úgy tűnik, nem vált csapatot, és ő is folytatja a birminghamieknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr55392435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása