Megúszhatják a börtönt?
2013. július 05. írta: Tibi5000

Megúszhatják a börtönt?

   Megdöbbentő információk láttak napvilágot. Igaz, hogy a REAC mindig is a középpontban volt a bundaügy kapcsán, most mégsem kértek senkire letöltendő börtönbüntetést. Meg is úszhatják?

   – A REAC mérkőzéseinek ügyé­ben szeptember 18-án kezdődik a bírósági tárgyalás, az ügyész ott ismerteti a vádiratot, és azt, milyen büntetést kér a résztvevőkre. Addig semmilyen információval nem szolgálhatunk – nyilatkozta Nagy Andrea (30), a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

   A Blikk szerkesztőségének jogi szakértője szerint a vádlottak valószínűleg együttműködtek a rendőrséggel, így nem kaphatnak felfüggesztett börtönbüntetést. 

   – Nem ismerem az ügy pontos részleteit, de a hazai ítélkezési joggyakorlat szerint kettőnél több bűnhalmazat súlyosbító körülménynek számít – mondta Kamarás Péter (59) ügyvéd. – Valószínűnek tartom, hogy az említett személyek feltáró jellegű beismerő vallomást tettek, s elősegítették a bűncselekmény felderítését, a nyomozás eredményességét.

   További információk a Blikkben!

   EL-SELEJTEZŐ VÉGEREDMÉNYEK:

   Celik Niksic - Budapest Honvéd 1-4

   Videoton - Mlad. Podgorica 2-1

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr905392462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása