Nincs pénz, nincs Gomez
2013. július 04. írta: Tibi5000

Nincs pénz, nincs Gomez

   Már majdnem mindenki biztos volt benne, hogy Mario Gomez a firenzei Fiorentinában folytatja pályafutását, de a csapat hirtelen bejelentette: Mario Gomez nem érkezik hozzájuk, mivel túl drágának bizonyult. Ezt ma jelentették be.

   A Welt információi szerint 20 millió eurót kértek a játékosárt, ami semmi ahhoz képest, amit 2009-ben a Bayern fizetett a Stuttgartnak, pontosan 15 millió euróval többet. A Fiorentina kb. 18 millió eurót volt hajlandó a játékosra költeni, így Gomez még sem szerződik az olasz klubhoz.

   "Gomez nagyon jó, de drága játékos, és mi most egy ilyen ügyletet nem engedhetünk meg magunknak" - nyilatkozta néhány órája Daniele Prade, a csapat sportigazgatója. 

   Vagyis a játékos nem ment sehová, sőt, jelenleg edzőtáborban van a Garda-tónál Guardioláékkal. Az edző egyébként pozitívan nyilatkozott róla, nagyon profi módon és korrektül viselkedik, de ezt eddig is tudtuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr315391338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása