Kajával csábítanak
2013. július 03. írta: Tibi5000

Kajával csábítanak

   Az NBA-ról esik most szó. Most mindenki azzal van lefoglalva: Vajon hol folytatja pályafutását a 120 kilós, 211 cm magas center, Dwight Howard, akit, mint tudjuk, jelenleg még a Los Angeles Lakers csapatát erősíti. Nem sokáig!

   Közismert, hogy a Houston Rockets vagy a Dallas Mavericks is szeretné a játékost, akik már meg is nyitották személyi háborúikat: Persze nem az a tét, ki tud több pénzt ajánlani a játékosnak, hanem hogy több kaját!

   Az egész ötlet úgy pattant ki a leleményes emberek fejéből, hogy az Orlandónál, Howard régebbi klubjánál miközben a szerződés hosszabbítási tárgyalások folytak, az édesszájú centert megkínáltak egy hatalmas adag édességgel. 

   Tehát ebből hozták az ötletet, miszerint a város egyik étterme élethosszig tömheti magába a fűszeres csirkeszárnyakat. Ha ezt előre tudom, én is kosaras lettem volna! 

  Ki tudja? Lehet, hogy 40 év múlva egy játékos nem pénzért fog elmenni egy másik klubhoz, mert jól megfizetik, hanem mert beajánlottak neki élethosszig szóló csirkeszárnyakat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr755389670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása