Pénzügyi gondok a Sauber háza táján
2013. július 02. írta: Tibi5000

Pénzügyi gondok a Sauber háza táján

   A svájci csapat már az egyik pilóta, Nico Hülkenberg májusi bérét sem tudták kifizetni. A szintén svájci Blick nevű magazin szerint több millió eurós tartozásai vannak a csapatnak. Egyetlen megmentőjük a Gazprom lehet.

   Ráadásul a fejlesztéseket is le kellett állítani, és a Bild szerint kifizetetlen számlák is vannak a Sauber háza táján. "Igen, jelenleg valóban nehézségekkel küzdünk, azonban ebből a helyzetből is ki fogunk jönni. Ezt a szezont mindenképpen teljesíteni fogjuk" - mondta a tavaly ősszel kinevezett csapatfőnök, Monisha Kaltenborn. 

   A Blick szerint a Gazprom nevű gázipari vállalat segítheti ki a csapatot.  "egy ideje már tárgyalunk egy lehetséges partnerrel, de a tárgyalások tovább tartanak, mint eredetileg gondoltuk. Mindenesetre jó úton haladunk." - mondta Kaltenborn.

   Sauber egyébként tavaly a Chelsea csapatának partnere lett, a Chelsea pedig a Gazprom partnere, melynek tulajdonosa az orosz üzletember, Roman Abramovics. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr315387422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása