Az M1 fogja közvetíteni a meccseiket!
2013. július 02. írta: Tibi5000

Az M1 fogja közvetíteni a meccseiket!

   Szerencsére most sem maradunk foci nélkül, az M1 nyerte a versenyfutást, miszerint a magyar csapatok Európa Ligás teljesítményét közvetíteni fogja. A Győr - Macabi Tel Avivval kezdenek, továbbá pedig a Budapest Honvéd és a Videoton meccseit nézhetjük a televízión keresztül.

„A közmédiában cél, hogy minél több és színvonalasabb sportesemény közvetítési jogát megszerezzük, ám azok a sportjogok a legfontosabbak számunkra, amik magyar versenyzőkhöz, magyar csapatokhoz köthetők” – mondta el Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője.

„Ahogy tavaly, idén is közvetítünk BL- és El-selejtezőmeccseket.  Először a Győr vezetésével sikerült megállapodnunk a magyar bajnok Tel-Aviv elleni oda- és visszavágójának tévés közvetítésére. Reméljük, a Győr sokáig menetel a BL-selejtezőkörében, és így a mi együttműködésünk is hosszú távú lehet. Csütörtökön a Vidi és a Honvéd odavágóit is élőben adjuk” – tette hozzá a sportfőszerkesztő.

Az M1 nyerte a versenyfutást

Természetesen Knézy Jenő lesz a kommentátor.

(Fénykép: Hír24)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr915388188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása