A pofátlan - filmbemutatás
2013. június 30. írta: Tibi5000

A pofátlan - filmbemutatás

   A történet egy Steve nevű emberről szól, aki rengeteg adósságot örököl. Egy hirtelen ötlettől úgy dönt, nevez a paralimpiára, ezzel tehát fogyatékosnak adja ki magát. Persze azért, mert a paralimpia nyertesének 1000 dollár üti a markát. De attól, hogy az ott jelentkező emberek fogyatékosok, még nem azt jelenti, hogy a fejükre estek, így a szépséges Lynn kivételével mindenki megtudja a turpisságot. De mint már mondtam, nem estek a fejükre, így ahelyett, hogy lebuktatnák Stevet, a saját fegyverükként használják, és az ő segítségével talán egy arrogáns versenyzőt is le tudnak győzni, aki minden évben megnyeri a trófeát.

   Alapjába véve nem rossz a történet, de mindnyájan tudjuk, hogy ez azért a valóságban nem történik meg. Többek között a képernyőn láthatjuk Johnny Knoxville-t, Brian Cox-ot, Teryy Funk-ot, vagy Katherine Heigl-t. 

   Az IMDb látogatói értékelése 5,7. 

A pofátlan

A pofátlan

Still of Johnny Knoxville in A pofátlan

   Fénykép: PORT.hu, IMDb,

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr85384888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása