Messi adót csalt volna?
2013. június 14. írta: Tibi5000

Messi adót csalt volna?

   Messiből sok mindent kinéz az ember, persze pozitív értelemben, ám az is lehet, hogy a világ legjobb futballistája sem olyan ártatlan, mint azt elsőre látjuk. Hat év börtönnel is ijesztgetik, mert a hírek szerint édesapjával adót csalt. Ejnye-bejnye Messi!

   A vád tehát adócsalás, melyet édesapjával 2006 és 2009 között követtek el, ha elkövettek. Joan Laporta, a Barcelona ex-elnöke szárnyai alá vette Messiéket, és szerinte a négyszeres aranylabdás argentin zseni nem tudna kiépíteni offshore-hálózatot. 

   Persze a három év között Laporta volt az elnök, akinek meggyőződése, Messiéek semmilyen szabálytalanságot nem követtek el. "Ismerem őket, ők mindig a törvényes úton jártak, miként a klub is, legalábbis, amikor én voltam az elnök. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben egyiküket sem terhelheti felelősség. Az ügyeiket intéző harmadik fél dolga, hogy tisztázza a helyzetet" - nyilatkozta a korábbi klubvezető.

   

   (Kép: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQN1gJlm9FrXq8l3B5WBBO3tBWA0wLzmna45H8zZ8zuzbOhpc3q

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr495360340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása