Kiáll a már kiesett Eger!
2013. május 17. írta: Tibi5000

Kiáll a már kiesett Eger!

Az Eger attól függetlenül sem tántorodik el a hátrelévő mérkőzésektől, hogy már matematikai felfogásban is kiesett, ez persze mindenképp dicséretes. Egy nagyon fontos értekezletet is tartottak, miszerint a klub vagy nem folytatja tovább, és nem áll ki egyetlen további mérkőzésen sem, vagy harciasan folytatja tovább, tét nélkül.

"A licenckérelem megszerzéséért vívott harc az egri hitelezők érdekeit is szolgálja. A licenc és az új tulajdonos reményt adhat arra, hogy hozzájutnak a járandóságaikhoz. Minden az NB II-es licencen múlik" - nyilatkozott Tóth Dénes klubmenedzser.

Miután a Pápa 6-1-re nyert, az Eger sorsa biztossá vált, így is, úgy is kiesnek. A licencet az MLSZ még mindig nem adta meg a hazai mérkőzésekre, mivel nincs világítás. A következő meccsüket majd szombaton fogják megtartani az Újpest ellen.

(Kép: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr925305347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása