Ha nyer a Pápa...
2013. május 17. írta: Tibi5000

Ha nyer a Pápa...

Ma, tehát 2013. 05. 17.-én két mérkőzést is rendeznek a bajnokságban. Az egyik a Haladás-Pápa, ahol ha a Pápa nyerne, bebiztosítaná magát a bennmaradásra. Miután Zsivóczky Gyulát "el tették láb alól", Kovács Lászlót választották meg megbízott szakvezetőnek, aki már a harmadik győzelmét várja a Lombard színeiben.

Nem kell arra gondolni, ha meg halljuk azt a nevet, hogy Kovács László, akkor valami edzőlegendára kell gondolni, mindössze kapusedző volt amíg Gyulát ki nem rúgták. Így nem csak az lenne dicsőség a csapat számára, hogy bent maradt, de Kovács így az NBI legjobb kapusedzőjéből lett szakvezetőnek mondhatja majd magát.

„Nekünk az a célunk, minél hamarabb elérjük azt, hogy százszázalékos biztonsággal bennmaradjunk az NB I-ben – nyilatkozta a lombardfcpapa.hu-nak Kovács László. Amíg én vagyok a vezetőedző, csakis úgy megyünk ki a pályára, hogy győzzünk. Az Eger elleni siker az önbizalmunk és a csapathangulat szempontjából nagyon sokat számított. Gyakorlatilag nem a gólkülönbség volt a döntő, hanem az, hogy elhitték a srácok, valóban tudnak nyerni. Péntek késő délután a Haladás pályáján is mindent megteszünk a győzelmért, és meglátjuk, mi jön ki belőle. Mi nyerni szeretnénk Szombathelyen!”


A másik mérkőzés pedig a Paks-Debrecen rangadó lesz, melyet a DunaTV 19:00-kor élőben is fog közvetíteni. Holnap sem maradunk magyar foci nélkül, többek között játszik a Ferencváros, az MTK, a Siófok, a Pécs, az Eger, az Újpest, a Vidi és a Kaposvár, de had emlékeztesselek titeket egy kis top-shopra, ha ez még mindig nem elég, vasárnap a Diósgyőr-Kecskemét mérkőzést láthatjuk majd, valamint a Budapest Honvéd-Győr mérkőzést.

Én már várom!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr385305055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása