Szép volt csajok!
2013. május 13. írta: Tibi5000

Szép volt csajok!

Még ha nem is éppen követték nyomon a Győrt a kézilabda Bajnokok Ligájában, vagy éppen nem annyira szeretik ezt a sportot, azok is megkönnyezték a szombati Bl döntő mérkőzést, miután a győriek nyerték meg a kupát.

Nagyon sokan élőben szurkoltak a mérkőzésen, de azoknak sem volt unalmas akik a tv előtt ültek, nem csak azért, mert egy nagyon izgalmas mérkőzést láthattunk, de Egri Viktor felejthetetlen kommentárja miatt is megért odakapcsolni.

A BL gólkirálya a Ferencváros egyik csillaga, Tomori Zsuzsanna lett, aki 95-ször talált be az ellenfél kapujába. Mi a B csoportban voltunk, ahol hat mérkőzésből hat győzelemmel természetesen vezettük a tabellát. A Középdöntőbe a címvédő Buducnost Podgorica, a Larvik, és a Randers ellen kellett teljesítenünk. Az egyenes kieséses szakaszban a Valceával játszottunk, ahol az első mérkőzésen egy 22-24-es győzelmet, a második mérkőzésen pedig egy egy gólos vereséget sikerült kikaparnunk, ezzel tehát 47-48-as arányban mindössze egy góllal innen is továbbjutottunk.

Ezután pedig már csak a Larvik elleni döntő volt hátra. Miközben mi a Román csapatot összesítésben eggyel megvertük, ők a Krim Mercatorral játszottak, ahol összesítésben hat gólos győzelmet arattak, de ettől függetlenül egész végig mi voltunk az esélyesebbek.

Szombat késő délután viszont már kijelenthettük, nem csak nagy eséllyel megnyerhetjük, de meg is nyertük a BL kupát, ezzel tehát a Győr a Bajnokok Ligájában az első helyet éri el, először.

Hát így jutott a fináléig a Győr. Profin! Hajrá lányok!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr15298845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása