Nem csitul Lanzafame!
2013. május 02. írta: Tibi5000

Nem csitul Lanzafame!

Csapattársát hibáztatja!

Emlékezetes mérkőzést volt a Honvéd-Pécs bajnoki mérkőzés. Nem csak a végeredmény miatt, hanem a Honvéd két játékosa végett, akik nem kis botrányt csináltak a pályán, ráadásul csapattagok.

A dolog úgy történt, ha még valaki nem tudná, hogy a Honvéd büntetőhöz jutott, ám nem tudták eldönteni, Martinez vagy Lanzafame rúgja e a 11-est. Addig vitatkoztak, míg mindketten sárga lapot kaptak. A párviadalból végül Martinez jött ki jobban, hisz ő rúgta a büntetőt, de csak azért, mert Lanzafame már a második sárgáját kapta ezzel együtt a meccsen, és le kellett mennie a pályáról.

Egészen eddig senki nem nyilatkozott:

Már egyszer eredményes voltam a mérkőzésen, kaptunk egy büntetőt és el akartam végezni, de végül a második sárgával kiállítottak, mert Martinez nem adta oda a labdát. Azt mondta nekem, hogy a nyártól nincs szerződése, így szeretné elrúgni, hogy segítsen az ügyén. Szerintem nem lesz nehéz dolog a számára csapatot találni, remélem is, hogy így lesz – mondta Lanzafame.

Lanzafame szavaira Martinez ügynöke, Ulisse Savini reagált.

Amikor a játékvezető 11-est ítélt, Martinez magára akarta vállalni, mert néhány nappal azelőtt már eredményes volt büntetőből. Vita robbant ki Lanzafaméval, hogy ki végezze el a pontrúgást, végül Martinez „nyert”. Tudom, hogy a jelenet szánalmasra sikeredett, de Martinez mint mondtam, eredményes volt már korábban, Lanzafame viszont egy esetben már hibázott. Semmiféle kapcsolat nincs a történtek és Martinez szerződése között, a Honvéddal van már egy elvi megállapodásunk, már csak véglegesen döntenünk kell róla – nyilatkozta az olasz menedzser a portálnak.

(Forrás: Csakfoci.hu)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr85262435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása