Kérdőjelek a sereghajtó kapcsán!
2013. május 02. írta: Tibi5000

Kérdőjelek a sereghajtó kapcsán!

Mindig nem döntötték el a játékosok, hogy pályára lépnek e szombaton fizetés nélkül, vagy nem. Már korábban is beszámoltam róla, két bejegyzésemben is, lásd: http://sport-kiraly.blog.hu/2013/04/26/kiteszik_az_egriekethttp://sport-kiraly.blog.hu/2013/04/30/nem_lesz_meccs

Ritkán beszélnek és pletykálnak ennyit egy sereghajtóról, főleg nem az Egerről, ám most ez még is megtörtént. Ha végül is a játékosok játszani fognak majd szombaton, akkor sem lesz valami hazai hangulat, hisz nem Egerben, hanem Vácott fogadják majd a pécsieket, vagyis mindkét csapat idegenben játszik, ezt már-már az Eger megszokta.

A Nemzeti Sportnak interjút adott Mészáros Ferenc, amit megnézhettek, ha megveszitek a Nemzeti Sport a 2013. május 2-i számát. 

Már csak remény van a csapatnak, valószínűleg ha a bajnokság vége előtt nem zárják ki őket, akkor is a végén ki fognak esni, legalábbis ami a mostani tabellát illeti.

A szurkolók is lassanként pártolnak el a csapattól. Az MLSZ keresi, hogy hogyan tudna segíteni az egrieken, de ezt egy kevés sportismerettel rendelkező ember is tudja:

Sok, sok pénzzel!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr995262577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása