Kiteszik az egrieket!
2013. április 26. írta: Tibi5000

Kiteszik az egrieket!

Hétfőig kell elhagyniuk a stadiont az egri játékosoknak, miután szó szerint kilakoltatták őket a stadionjukból, miután csődközeli helyzetbe kerültek, és megkérdőjelezhető, hogy folytatja a sereghajtó az NBI-es szereplését.

 Sajnos nagyon nehéz helyzetben vagyunk, John Marshall többségi tulajdonos múlt szerdán egyértelművé tette számomra, hogy nem tudja és nem is kívánja támogatni az Egert. El kívánja adni a tulajdonrészét – nyilatkozta Kocsis Zoltán. 

– Elestünk a reklámbevételektől. Innen generálódtak a problémáink. Sajnos nagy hibát követtem el, amikor Jámbor János főtámogató helyett John Marshallal egyeztem meg a folytatásról. A decemberben még biztos lábakon álló klubból a mai napra egy tartozásokkal teli vállalkozás lett – mondta Kocsis a kialakult helyzetről.

Az Eger most önkormányzati támogatással megy Kecskemétre, hogy lejátsszák az OTP Bank Liga 25. fordulóját.

(Fotó: heol.hu(MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr15248138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása