Balotelli, a pénzeszsák!
2013. április 20. írta: Tibi5000

Balotelli, a pénzeszsák!

A Time magazin szokás szerint minden évben összeállít egy listát a 100 legbefolyásosabb emberekről. Egyetlenegy labdarúgó van a ranglistában, mégpedig a Milan gólvágója, Mario Balotelli.

Balotelli még Januárban hagyta el az angol élvonalban szereplő Manchester City-it, és kedvenc csapatához, a Milanhoz igazolt, ahol azóta kirobbanó formában látatjuk. 

– Mario minden képességgel rendelkezik ahhoz, hogy topjátékossá váljon. Megvan az ereje és az atlétikussága, ráadásul nagyon jól olvassa a játékot is. Rövid ideig dolgoztam vele az olasz U21-es válogatottnál, és tetszett nekem az, ahogyan kordában tartja magát, és az, hogy milyen higgadt tud maradni az egyes szituációkban. Az emberek azt gondolják róla, hogy rosszfiú, de ez nem igaz. Mario kedves, rendkívül vicces ember. Most, hogy visszatért Angliából Olaszországba, minden tekintet rászegeződik. Mario szereti, ha nyomás van rajta, de ahhoz, hogy sikeres legyen, meg kell találnia az egyensúlyt – nyilatkozta az olaszok legendája, Gianfranco Zola.

A labdarúgón kívül még ott van Beyonce, Justin Timberlake, vagy éppen a First Lady, Michelle Obama.

(kép és interjú: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr625236725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása