Mourinho megy vagy marad?
2013. április 15. írta: Tibi5000

Mourinho megy vagy marad?

Ismét fejlemény történt a Mourinho ügyben, ugyanis már-már kezdtük elkönyvelni, hogy a portugál szakember a Chelsea vezetője lesz, most egy brit lap épp ellenkezőleg számolt be.

Kiemelt téma mostanában, hogy Mourinho kitölti a 2016-ig szóló szerződését a Madriddal, vagy előbb lelép Angliába. Ez még mindig nem dőlt el, de azért már kezdtük sejteni, hogy előbb lelép a madridi klubtól, de most újra bekavart egy brit napilap, a The Mirror. 

Azt írja, hogy szó sincs arról, hogy távozik a menedzser idő előtt, valamint 2016-ig kitölti a szerződését. A Real Madrid egyébként már lemondhat a bajnoki címről, ellenben a Spanyol kupát és a Bajnokok Ligáját, ahol majd a Dortmunddal fog focizni.

(kép:csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr15228272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása