Bajzát remekelt!
2013. április 12. írta: Tibi5000

Bajzát remekelt!

Nemrég lett vége a Nyíregyháza-Kazincbarcika NBII-es mérkőzésnek, ahol a Nyíregyháza diadalmaskodott, méghozzá úgy, hogy négyet rúgott a barcikaiaknak.

Bajzát Péter egy elképesztő mesterhármast szerzett, emellett pedig még Pákolicz Dávidnak sikerült betalálni az ellenfél kapujába. A mérkőzés végkimenetele már az első néhány percben eldőlt, hiszen már a 8. percnél kettővel vezetett a Nyíregyháza.

Vólent is nagyon közel állt a gólszerzéshez, ám neki már nem sikerült betalálni, úgyhogy az első félidőben 2-0-as eredménnyel távoztak a játékosok a pályáról. 

A Spartacus azért a második játékrészben sem felejtette el a futballt, sőt, kifejezetten jól játszottak, Csorba kitűnő beadását Bajzát vette át, aki pedig a kapu felé terelte a labdát, ezzel újabb gólt szerezve a Nyíregyházának. Ezután a Kazincbarcikának volt egy hatalmas helyzete, ám a korábban Győrben és a Debrecenben is futballozó ismét betalált, ezzel pedig beállítva a végeredményt, 4-0.

Nyíregyháza – Kazincbarcika 4-0 (Bajzát 3., 54., 83., Pákolicz 8.)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr865219909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása