Nagyon rosszul néz ki Vernest - megműtik!
2013. március 30. írta: Tibi5000

Nagyon rosszul néz ki Vernest - megműtik!

A csatárnak nem ez az első komolyabb sérülése, tavaly nyáron egy EL találkozón vérző arccal kellett lecserélni, akkor is kórházba került.

FRISSÍTÉS:– Ricsit már átszállították a Szájsebészeti Klinikára, holnap délelőtt műtik. Nagyon súlyos a sérülése. Eltört az arcüregének oldalsó illetve az elülső fala, a szemgödör alsó és oldalsó fala, valamint a járomcsontja is, ezen kívül agyrázkódást szenvedett, a szemhéja felett felszakadt a bőre, ezt több öltéssel kellett összevarrni. Nyugalomra, pihenésre van és lesz szüksége, ezért arra kérem az ismerősöket, barátokat, hogy ne próbálják hívni, egyébként sincs nála a telefonja. Azt, hogy mikor térhet vissza a pályára, csak az operáció után lehet legkorábban megmondani –mondta el dr. Szilas Ádám, a Honvéd orvosa a honvedfc.hu-nak.

 

Ez a kép az előző sérüléséből származik!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr865184725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása