"Hagyjál már"!
2013. március 25. írta: Tibi5000

"Hagyjál már"!

Hegedűs János, a Honvéd II játékosánál csúnya csípőzúzódást állapítottak meg nála, miután a Sopron ellen kapott egyet. A bíró még egy sárga lapot sem adott, ellenben a partjelzővel, aki noszogatta a bírót, hogy adjon neki egy sárgát, ehelyett a "diktátor" egy egyszerű "Hagyjál már"-al elintézte a helyzetet.

Egy érdekes jelenetet is feljegyezhettünk: a játékvezetőt Kulman asszisztens magához kérette, azt tanácsolván, ugyan adjon sárgát a reklamáló Devecserinek. Berke azonban nem így gondolta "Hagyjál már" - hallhattuk a beszélgetés végé lezáró rövid mondatot, majd a játékvezető odakocogott "Devéhez" és végül csak szóban fedte meg a védőt... – írja Berke Balázs.

Tehát tömören Hegedűs János a második félidőben úgy beütötte a derekát, valamint percekig nem tudott kiegyenesedni, le kellett vinni a pályáról is, majd kórházba szállították. Az orvosok megállapították, hogy nincs komolyabb baj, de a játékos gyakorlatilag egy hétig nem csinálhat semmit.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr765171399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása