Leszólták a magyarokat Romániában!
2013. március 24. írta: Tibi5000

Leszólták a magyarokat Romániában!

Csúnyán leszólták a magyarokat Romániában, főleg a védősort hibáztatták a 2-2-es budapesti világbajnoki selejtező kapcsán. Anghel Lordanescu nem bánt kesztyűs kézzel:

– Sajnos nagy esélyt szalasztottunk el, egy nálunk lényegesen gyengébb ellenfelet nem voltunk képesek legyőzni. Különösen az volt vicc, amit a magyarok hátul műveltek néha. A középpályán és a támadó szekcióban talán voltak olyan játékosaik, akik gondot okoztak, de a mi jelenlegi generációnk tudásban a magyarok csapata fölött áll. Remélem, tévedek, de szerintem ez a két elveszített pont még nagyon fog hiányozni. Nem láttam még egy olyan válogatottat, amelynek ekkora esélye volt nyerni egy meccsen és mégsem tudott győzni. Semmi nem tetszett a játékunkban a meccs legvégén kívül. Biztosan lesznek változások a hollandok elleni meccsre, mert szerintem még egyszer ilyen gyengén nem fogunk játszani – mondta a tréner a Dolce Sportnak.

Ilie Balaci figyelmeztette a trénert, hogy nem tanácsos egy ilyen nagy meccs után az ellenfél gyenge pontjairól beszélni:

– Az eredményre büszkék lehetünk. Kibírtam a meccs végéig a tv előtt, de ha nem mi játszottunk volna, biztosan elkapcsolok. Szerencsések voltunk a végén, hogy nem kaptuk ki. Nem értem, miért beszél mindenki arról, hogy a magyarok milyen rosszak voltak. Nem ők vezettek ellenünk kétszer is? – tette fel a költői kérdést a korábbi középpályás a Total Sport FM-nek.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr185165268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása