Román bocsánatkérés!
2013. március 20. írta: Tibi5000

Román bocsánatkérés!

Au FRF, azaz a Román Labdarúgó Szövetség honlapján közölte, hivatalosan is bocsánatot kért a a kolozsvári bajnoki mérkőzésen történt viselkedésért, amikor egy magyar zászlót is elégettek a Rapid Bukarest szurkolói.

A Román Labdarúgó Szövetség és Románia labdarúgó-válogatottja ezúton kér bocsánatot a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, Magyarország nemzeti válogatottjától, az ország polgáraitól és a magyar államtól egy felelőtlen szurkoló minősíthetetlen tettéért" - áll a FRF szerdai közleményében.

Az MLSZ örömmel vette tudomásul a bocsánatkérést: "A Magyar Labdarúgó Szövetség és a válogatott is örömmel vette tudomásul a Román Labdarúgó-szövetség intézkedését és bocsánatkérését. Az MLSZ és a válogatott játékosai továbbra sem tartják elfogadhatónak a kolozsvárihoz hasonló szélsőséges cselekedeteket, hiszen a sport egyik alapértéke a felek kölcsönös tisztelete" - írja az mlsz.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr575156964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása