Nem fogják kirúgni a City edzőjét!
2013. március 18. írta: Tibi5000

Nem fogják kirúgni a City edzőjét!

Sőt, inkább támogatják!

A Manchester City tulajdonosa nem kirúgná, hanem inkább teljes támogatottságáról biztosítja Roberto Mancini jelenlegi trénert, jelentette ki David Platt, az együttes másodedzője.

- A szurkolók és a tulajdonosok is megbecsülik Roberto munkáját. Mancini megítélése sokkal jobb, mint ahogy azt az emberek gondolják. Ha valaki rémhíreket vagy negatívumokat akar terjeszteni, akkor azt nem tudjuk megakadályozni – nyilatkozta a brit sajtónak Platt az újabb bajnoki vereséget követően.

- Csak azt tudom róla elmondani, hogy karrierje során sokszor nyert. Nála ez áll a középpontban, mindig ez hajtja, ez az erőssége, és nem akarja abbahagyni a győzelmeket – fogalmazott a Manchester City másodedzője.

A Citynek nehéz dolga lesz megnyerni a bajnokságot, hiszen 15 pont különbség van közte és a Manchester közt, ráadásul az aranylábú Balotelli is elhagyta a csapatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr775144250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása