Március 5. - Március 11. Nap mondása!
2013. március 11. írta: Tibi5000

Március 5. - Március 11. Nap mondása!

Március 11.
"A mérkőzés előtt kb. annyi esélyünk volt, mint ByeAlexnek az eurovíziós kvalifikáción, noha olyan szép zoknink nem volt."
Horváth Ferenc, a KTE mestere a Kaposváron 3-2-re megnyert meccsről a kecskemetite.hu-nak. (FOTÓ: VIDI.HU)

Március 10.
"Somália jobb lábbal sem tud rúgni, nem hogy ballal." 
Lázár Bence, az Újpest csatára a vasárnapi derbi első gólszerzőjéről beszélt a Nemzeti Sportnak, a meccs után.

Március 9.
"Ez a meccs nem neki való."
A Sport TV szakértője, Zombori Sándor Solymosi Péterről, a Ferencváros-Újpest derbi bírójáról.

Március 8.
"Szerintem az fogja eldönteni, hogy mennyire sz..ják össze magukat – így fogalmazok futballnyelven – a újpestiek a Fradi-pályán, mert ha tele gatyával mennek ki, akkor kikapnak nagyon, ha meg mernek futballozni, akkor lehet egy nagyon szoros mérkőzés."
"Nekem nem volt tele soha, rúgtam én gólt a Fradi-tábor előtt, 11-esből, úgyhogy örültek nekem nagyon..."

Wukovics László és Sebők Vilmos a Digi Sport stúdiójában a vasárnapi derbi "mentális hátteréről" is beszélt.

Március 7.
"Vissza kell néznem a kétes szituációkat, volt belőlük jó pár, az a legnagyobb baj, hogy ezek a játékvezetők nem tudják, hogy milyen energiákat és milyen munkát fektettünk ebbe a 120 percbe, ez, ami ma itt folyt, a magyar labdarúgás szégyene volt. "
Zsivóczky Gyula, Lombard Pápa edzője fakadt ki a papa-ma.hu-nak Ferencváros 4-2-es legyőzése után a Ligakupában.

Március 6.

"Himnusz-ellenes vagyok a magyar bajnokikon, mert minek ezt a szomorú nemzeti himnuszt lejátszani 6-8 olyan külföldinek, akik azt sem tudják, mi ez az egész. Miért nem veszi már valaki ezt észre, hogy ezt a világon sehol nem csinálják."
Göröcs János, az Újpest legendája és örökös bajnoka a DigiSportnak beszélt arról, mi a gondja a bajnokik előtt lejátszott Himnusszal.(FOTÓ: MAGYAR NEMZET)

Március 5.
"Teljesen megérdemelte a Fradi a mai győzelmet és mivel mi jóval erősebb csapat vagyunk, mint az Újpest, ezért a Ferencváros ellenük legalább kétszer ennyi gólt fog rúgni hazai pályán. Legalábbis remélem."
Szűcs Lajos, a Lombard Pápa kapusa tekintett előre a derbire a Fradi pápai meccsét követően azulloi129.wordpress.com szurkoló oldalnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr685128241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása