A Swansea nyerte a ligakupát!
2013. február 24. írta: Tibi5000

A Swansea nyerte a ligakupát!

Nem ért váratlanul, hogy a Swansea csapata diadalmaskodott a Ligakupán, miután öt gólt rúgott a negyedosztályú Bradfordnak. A Bradford hatalmas meglepetésnek számított, hogy egyáltalán a döntőbe eljutott, ám úgy tűnik Michu csapat már kemények bizonyult.

Első nagy trófeáját nyerte el Michael Laudrup legénysége, aki gyakorlatilag esélyt sem adott a Bradfordnak, akinek első helyzete már a hajrában volt. Gyorsan vezetéshez jutottak, Michu helyzetét még ki tudta védeni a Bradford kapusa a 16. percben, de Nathan Dyer pár perc múlva már nem tétovázott.

A második félidő tizedik percében nem csak azért dőlt el a meccs, mert a Bradford még egy gólt kapott, a kapust is kiállították, így pedig még valamelyik nemzetközi topcsapatnak is nehéz lenne egyáltalán egyenlíteni, a Bradford pedig azért még nem tartozik ide.

De azért hatalmas vastapsot érdemel a Bradford is, hisz menetelése során kiejtette a Wigant, az Arsenalt és az Aston Villát is búcsúztatta, ám a Chelseat is kiejtő Swanse már túl nagy falatnak bizonyult.

Bradford City – Swansea City 0-5 (N. Dyer 16., 48., Michu 40., De Guzman 59., 90. – az elsőt 11-esből)

vad2istvan_belso_105.jpg

Ha az olvasás mellett játszanád is a focit, akkor regisztrálj a Grundfoci.hu-ra - kattints!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr25102325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása