Daerden a győzelemnél is jobban örült a játéknak!
2013. február 16. írta: Tibi5000

Daerden a győzelemnél is jobban örült a játéknak!

Az Újpest mestere, a belga Jos Daerden elégedetten értékelte csapatát az Odessza elleni meccsen, ahol 3-0-ra nyertek is. 

– A meccs nagyobb részében azt láttam vissza a csapattól, amit szerettem volna. Hatvan-hetven percig kimondottan jól játszottunk az elvárásoknak megfelelően jó játékerőt képviselő Odessza ellen. A játék minden elemében előrébb léptünk az eddigi felkészülési találkozókhoz képest. Működött a letámadás, ha elveszítettük a labdát, akkor gyorsan visszaszereztük azt, egyszóval egyben volt a csapat. Természetesen a győzelemnek is örülök, hiszen így jobb hangulatban zárhatjuk az edzőtábort, de még fontosabb számomra, hogy milyen összeszedett játékkal nyertük meg a meccset. Nem akartuk erőltetni Bruno játékát, de úgy döntöttünk az orvosi stábbal együtt, hogy a mai meccs végén lehetőséget kap. Keményen dolgozott azon, hogy jó állapotba kerüljön, pszichésen sokat jelenthet neki az, hogy most az edzések után ismét mérkőzésen léphetett pályára – mondta a tréner.

Az ukrán bajnokság ötödik helyén álló csapatot Törökországban fogadták.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr515083092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása