Nem haragszik Balotelli a niggerezésért!
2013. február 09. írta: Tibi5000

Nem haragszik Balotelli a niggerezésért!

Meglehetősen faragatlan szavakkal biztatta az AC Milan elnökének öccse a párttársait a klub új játékosának megnézésére, Mario Balotelliről van szó. Érdekes módon Balotelli nem vette zokon az elhangzottakat, sőt, még nem is vert be egyet Paolo Berlusconi-nak, egyszerűen csak lepacsizott vele.

A meglehetősen lobbanékony ghánai származású Balotelli, akinek egyébként a Milan honlapjának angol változatában Mauro-nak írják a nevét tényleg nem gerjedt be Silvio Berlusconi öccsére, látszatra. Te szíve legmélyén már vár az alkalomra, hogy bosszút állhasson Paolón.

Ám a klub honlapján közzétett kép szerint Mario nem akar bosszút állni rajta, de azért valahol elrejtette elméje egyik rejtett fiókjába ezeket a mondatokat.

vad2istvan_belso_97.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr485070784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása