Sousa búcsúmondatai!
2013. január 12. írta: Tibi5000

Sousa búcsúmondatai!

Paulo Sousa a vidi.hu oldalon köszönt el a fehérvári vezetőségtől, a szurkolóktól és mindenkitől. Az edző, aki egyébként a New York Red Bulls csapatához fog menni, mind ezt a beszédet vidi pólóban mondta el. Azt mondta, nagyon hálás a klubnak, és azt hiszem a fehérváriak is hálásak lehetnek neki, hiszen amit az európa-ligában nyújtott a csapat,az nagy részben Sousa-nak volt köszönhető.

Nem könnyű számára elhagyni a klubot, de hát a pénz beszél. A csakfoci.hu néhány hozzászólóját emeltük ki, akik vagy dicsérték, vagy kritizálták a portugál szakembert. Természetesen név nélkül.

" Köszönjük Paulo, hogy végre szurkolhattunk egy magyar csapatnak, amely nemzetközi szinten is egyenlő eséllyel lépett pályára nagynevű ellenfeleivel! A Videoton elérte azt, hogy az ellenfelek komolyan vegyék, sőt kivívta magának a tiszteletet is! Nagyon sok örömöt, sok szép estét szerzett a foci kedvelő és kevésbé kedvelő embereknek! Sok sikert kívánok a további pályafutásodhoz. A Videotonnak és a többi magyar csapatnak pedig még jobb folytatást "!

Egy másik hozzászólónak pedig nem tetszett Sousa lelépése:

" Egy hisztis idióta aki az első adandó alkalommal lelépett. Amúgy kell az új szemlélet, senki sem Bognár Gyuriéktól várja a megújulást, de nem kell átesni a ló túloldára és mindenkinek kinyalni a ****** ".

Ez a hozzászóló pedig dicsérte az eddigi eredményeit a székesfehérvári klubnál:

" Köszönjük Paulo, fantasztikus volt végig élni és szurkolni az Európa-Liga meccseit, fantasztikus volt látni sok-sok év, évtized után, hogy van olyan magyar csapat aki komoly és aprólékosan felépített taktikával, játékrendszerrel, tudatossággal, elszántsággal, alázattal lép pályára és precízen végre tudta hajtani az edző elképzeléseit! Sok sikert Paulo a további munkádban, edzői karrieredben, mi sem fogjuk elfelejteni azt amit letettél az asztalra! ".

A portugál utódja a szintén portugál Sergio Conceicao.

vad2istvan_belso_73.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr585013644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása